Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Footboom и VBET запускають конкурс прогнозів плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023
Автор: Footboom

14 січня 2023 року першими матчами 1/8 фіналу стартує плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023 рр. Інтернет-портал Footboom та титульний спонсор VBET пропонують читачам сайту взяти участь в Конкурсі прогнозів плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023.

Зробити прогнози на плей-оф Ліги чемпіонів з VBET

Умови участі

Згідно Умов,  Конкурс прогнозів плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023 рр. проводиться серед зареєстрованих користувачів вебсайту, громадян України, яким на момент дати старту проведення Конкурсу виповнився 21 рік і такі особи мають повну діє - та правоздатність.

В кожного Учасника Конкурсу в профайлі на Сайті повинна бути вказана контактна адреса електронної пошти для подальшого зв’язку з ним. Для користувачів, які авторизувалися на Сайті через соціальні мережі, буде запропоновано додати контактну адресу електронної пошти додатково.

Важливо! Для повноцінної участі в Конкурсі з можливістю подальшого отримання заохочень (у випадку, якщо Учасник займе призове місце за підсумками Конкурсу Прогнозів), необхідно до 1 березня 2023 року включно зареєструвати (чи вже мати раніше зареєстрований до вказаної дати) аккаунт (ігровий рахунок) букмекерської контори VBET.

Отримання заохочень переможцями Конкурсу після закінчення Конкурсу буде можливо лише із зазначенням номера ігрового рахунку, зареєстрованого до 1 березня 2023 року включно.

Кожному учаснику пропонується спрогнозувати рахунок кожного з 29 запропонованих до прогнозування матчів  плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023 рр.

Зробити прогнози на плей-оф Ліги чемпіонів з VBET

Нарахування балів в рейтинг учасників

За результатами зіграних матчів Учасникам Конкурсу нараховуються бали наступним чином:

6.1. У випадку, якщо Учасник Конкурсу правильно спрогнозував лише підсумок матчу (перемога однієї з команд), Участнику Конкурса нараховується 1 (один) бал.

6.2. У випадку, якщо Учасник Конкурсу правильно спрогнозував і підсумок матчу, і різницю забитих-пропущених голів у матчі (до цього пункту відноситься й нічийний результат без вгаданного рахунку), Учаснику Конкурсу нараховується 3 (три) бали.

6.3. У випадку, якщо Учасник Конкурсу правильно спрогнозував і підсумок матчу, і різницю забитих-пропущених голів у матчі, і фактичний рахунок матчу, Учаснику Конкурсу нараховується 6 (шість) балів.

6.4. Важливо! По матчах плей-оф (стадії 1/8 финалу, 1/4 финалу, 1/2 фіналу та фінал) підсумковий результат матчу береться за основним та додатковим (у випадку наявності додаткового) часом. Серія пенальті в прогнозах не враховується.

Бали, набрані кожним Учасником Конкурсу за підсумками прогнозів результатів всіх 29 запропонованих до прогнозування матчів плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023 рр, додаються та формують позицію Учасника Конкурсу в рейтинговій таблиці.

Зробити прогнози на плей-оф Ліги чемпіонів з VBET

* * *

Важливо. Конкурс прогнозів плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023 з титульним спонсором VBET має окремий рейтинг від конкурсу прогнозів Ліги чемпіонів, що стартував матчами групового етапу в вересні 2022-го. Прогнози на рахунки матчів плей-оф будуть прийматись одночасно і на новий конкурс з титульним спонсором VBET, і на старий (без титульного спонсора), але учасникі конкурсу від VBET повинні розуміти, що отримання заохочень конкурсу з титульним спонсором VBET можливо лише за умови наявності аккаунту (ігрового рахунку) букмекерської контори VBET, зареєстрованого до 1 березня 2023 року включно.

* * *

Заохочення переможцям

Десять Учасників Конкурсу, що набрали найбільшу кількість балів за підсумками конкурсу, отримують Заохочення згідно таблиці.

МісцеЗаохочення
1Apple iPhone 14 128GB
2Футболка збірної України
3Футболка збірної України
4Power Bank Xiaomi 20 000 mAh
5Power Bank Xiaomi 20 000 mAh
6Подарунковий набір від VBET
7Подарунковий набір від VBET
8Подарунковий набір від VBET
9Еквівалент 1000 грн. на ігровий рахунок VBET
10Еквівалент 1000 грн. на ігровий рахунок VBET

* * *

Бажаємо всім учасникам влучних прогнозів на матчі плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2022-2023 з VBET, перемог улюблених команд та призових місць в конкурсі!

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити