Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Чечетов назвав "регіоналів" елітою ...

Депутат-регіонал Михайло Чечетов запевняє, що саме Партія регіонів є елітою українського суспільства. Про це він заявив у ефірі радіо "Ера-FM".

"Ми ж ніколи по столах не бігаємо, ми ж солідні люди. У нас 13 Героїв України і двічі Герой Звягільський. У нас публіка дуже солідна: доктори наук, академіки. Колишній прем'єр-міністр Анатолій Кінах - він що, по столах буде бігати? Та ви що! Партія регіонів - це ж еліта суспільства", - наголосив Чечетов.

Він також запевнив, що регіонали не допустять непарламентської поведінки опозиціонерів. "Ми цього допускати не будемо. Я думаю, що і вони новий рік почнуть по-новому. Зараз у парламенті є радикальна частина: зліва комуністи, справа "Свобода"... А в центрі центристська потужна політична сила – Партія регіонів, яка нараховує майже 215 людей, плюс депутати, які пройшли по мажоритарці - вони теж думаючі люди і не хочуть брати участь у бійках. В УДАРі та "Батьківщині" те ж саме. Тому наша потужна група в центрі не дасть розхитати парламентський корабель вправо або вліво", - відзначив Чечетов.

 

maxx

как всегда с пиздотой попутал...

 

maxx

Мапа сайту Повна версія Оновити