Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Гравцям "Карпат" презентували унікальний торт (Фото)

Перед поїздкою гравців львівських «Карпат» на турецькі збори команда отримала несподіваний, але приємний подарунок від свого генерального спонсора – ТМ «Лімо». Виробник морозива представив гравцям унікальний торт.

- Наше основне завдання – дарувати людям щастя. Тому ми вирішили здивувати наших друзів та партнерів, привітавши їх з Новим роком і Різдвом таким незвичним сувеніром. Я впевнений, що жоден клуб не отримував ще такого подарунку, – розповідає Голова правління ПАТ «Львівський холодокомбінат» Олег Манохін.

- Гравці були здивовані, бо ніхто не знав, що ми готуємо для них сюрприз. Ми також отримали приємний подарунок – карпатівську футболку з номером «50». Це символічно, бо не лише «Карпати» святкуватимуть півстолітній ювілей, але й ми також. Справа в тому, що виробництво львівського морозива розпочалося саме в 1963 році. Тож у нас пов’язана історія. Упевнений, що в рік святкування ювілею «Карпат» на нас чекають спільні цікаві події, благодійні та соціальні акції, – підсумував Олег Манохін.

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити