Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Лучіано Лучі залишає посаду голови Комітету арбітрів УАФ. Його замінить Катерина Монзуль
Автор: Аркадий Капелька

Журналіст Віктор Вацко повідомив, що голова Комітету арбітрів УАФ, італієць Лучіано Лучі покидає свій пост. Разом з ним з посади йде й експерт УАФ з арбітражу Нікола Ріццолі.

За інформацією джерела, новою очільницею Комітету арбітрів стане найбільш авторитетний вітчизняних арбітрів останніх років - Катерина Монзуль. Скоріш за все, для Катерини Володимирівни це означатиме кінець кар'єри арбітра.

Нагадаємо, вперше український арбітраж під кураторство закордонних спеціалістів було віддано за президентства Григорія Суркіса, який запросив на посаду голови комітету арбітрів авторитетного італійця П'єрлуїджі Колліну. Згодом Григорія Суркіса на посту президента ФФУ змінив Анатолій Коньков, а того своєю чергою - Андрій Павелко. Весь цей час арбітражем в країні продовжили керувати італійці: Лучано Лучі, якому з часом почав допомагати Ріццолі.

Претензії до арбітрів та суддівські скандали - одні з головних викликів, які тепер має вирішити новий президент УАФ Андрій Шевченко. І, як бачимо, на відміну від своїх попередників, Андрій Миколайович готовий йти на кардинальні кроки - міняти всю верхівку суддівської гілки УАФ.

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити