Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Артемійс Рябовс: "Маємо амбітні цілі: залучення глобальних брендів для розвитку збірних України"
Автор: Олексій Безуглий

Новоспечений генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс розповів про перші кроки на своїй посаді.

"Маємо амбітні цілі: залучення глобальних брендів для розвитку збірних України, залучення міжнародних інвестицій та розвиток спонсорства. Ми вибудовуємо міжнародні стосунки з метою колаборацій зі світовими брендами.

Наша збірна входить до числа найкращих у Європі, ми гратимемо на чемпіонаті континенту вчетверте поспіль. Рівень партнерств і маркетингу повинен відповідати високому футбольному статусу нашої головної команди. Стратегічно ми вже погодили співпрацю з новими партнерами в різних галузях, зокрема технічного спонсорства", - сказав Рябовс для УАФ.

Нагадаємо, латвієць Артемійс Рябовс працює в Українській асоціації футболу з 1 травня. Він замінив на посаді генерального директора "УАФ Маркетинг" Романа Волинця.

Артемійс має досвід співпраці з міжнародними брендами, клубами та футболістами. З 2018 року працював комерційним директором Олександра Зінченка. У результаті роботи мав підписані контракти з Puma, EA Sports, Skechers, Topps. Panini.

З березня 2022 р. — співзасновник БО Football for Ukraine. У серпні 2023 р. став співорганізатор проєкту Game4Ukraine. CEO кіберспортивної організації Passion UA. 

Читай також: Журналіст: "Пішли перші виплати зарплат у новій УАФ. Думаю, ви здивуєтесь, коли дізнаєтеся скільки отримують керівники"

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити