Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
"Брайтон" вірить, що зможе зберегти Роберто Де Дзербі на сезон 2024-2025
Автор: Олег Семенченко

"Брайтон" вірить, що зможе зберегти Роберто Де Дзербі в наступному сезоні. Як повідомляє The Athletic, клуб сподівається зберегти італійського фахівця, до закінчення терміну контракту якого залишається ще два роки.

Де Дзербі пов'язували з "Ліверпулем", "Баварією" і "Барселоною", де після закінчення поточного сезону звільняться посади головного тренера. Раніше повідомлялося, що переговори про новий контракт Де Дзербі з "Брайтоном" відійшли на другий план, оскільки фахівець не впевнений щодо свого майбутнього в клубі. Він називав цей сезон важким і таким, що розчаровує, зважаючи на втрату ключових гравців через травми. Однак пізніше заявив, що має намір продовжити роботу.

- Я зосереджений на тому, щоб порадувати наших уболівальників ще на один сезон. Кваліфікуватися, щоб отримати шанс зіграти в Лізі Європи або Лізі конференцій у новому сезоні, тому що я знаю, яке важливе значення це має у футболі. Я намагаюся домогтися цього, не знаю, вийде у нас чи ні. Я ще не вирішив, що піду, зараз не час щось вирішувати. Я засмучений і розчарований цим сезоном. Але я ніколи не сварюся з власником клубу і зі своїми гравцями, - заявив Де Дзербі.

Нагадаємо, після 32-х матчів в АПЛ "Брайтон" опустився на десяте місце в турнірній таблиці, але як і раніше має шанси на кваліфікацію в єврокубки. У нинішньому сезоні команда вилетіла в 1/8 фіналу Ліги Європи, поступившись "Ромі" за сумою двох матчів.

Читай також: "Бернлі" - "Брайтон". Анонс та прогноз матчу
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити