Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
УЄФА попросили перенести крайній термін затвердження складів на Євро-2024
Автор: Олег Семенченко

УЄФА попросили перенести крайній термін затвердження складів на Євро-2024, інформує Sky Sports.

Зазначимо, склади команд для участі в турнірі мають бути представлені до опівночі п'ятниці, 7 червня. Проте деякі країни попросили відкласти крайній термін через те, що останні контрольні матчі їхніх збірних завершаться всього за кілька годин до дедлайну. Їхню стурбованість викликає той факт, що на оцінку стану гравців у разі можливих травм залишиться занадто мало часу.

Зокрема, це стосується збірних Англії, яка цього дня прийме Ісландію на "Вемблі", і Шотландії, яка зустрінеться з Фінляндією на "Хемпден Парк" у той самий час. Однак, малоймовірно, що УЄФА перенесе крайній термін, оскільки в їхніх правилах зазначено, що остаточні склади мають бути зареєстровані за сім днів до початку турніру, який відкриється матчем Німеччини проти Шотландії 14 червня. Чинними правилами УЄФА також передбачено, що гравців можна замінити у складах у будь-який час аж до матчу відкриття турніру за наявності медичних доказів травми, яка не дає змоги їм грати.

Ще одне ключове питання, яке УЄФА обговорить наступного тижня, - скільки гравців буде допущено до складу на матч. Деякі тренери команд-учасниць цьогорічного Євро підтримали ідею збільшити склад із 23-х до 26 осіб, як це було під час останнього чемпіонату Європи 2021 року, а також чемпіонату світу в Катарі 2022 року.

Читай також: MEGOGO і "Суспільне" транслюватимуть Євро-2024
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити