Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Символічна збірна групового етапу Євро-2024
Автор: Аркадий Капелька

Відомий аналітичний ресурс Whoscored назвав символічну збірну групового етапу Євро-2024. 

Георгій Мамардашвілі (Грузія) - 7,75 

Однією з історій групового етапу став вихід Грузії до 1/8 фіналу, що є їхнім першим великим міжнародним турніром. Вирішальну роль у виході своєї команди з групи F зіграв воротар "Валенсії" Георгій Мамардашвілі, чий рейтинг WhoScored 9,25 у матчі з Чехією ознаменував найкращий результат змагань на даний момент. 

Йозуа Кімміх (Німеччина) - 7.39 

Йозуа Кімміх продемонстрував відмінну гру за господарів Євро, проявивши себе на позиції правого захисника.

Пепе (Португалія) - 7,22 

Пепе, найстарший гравець, який коли-небудь грав на чемпіонаті Європи. Але він так само гарний, як і в розквіті сил. Пепе надійний у всіх аспектах і виграв 15 єдиноборств. 

Яка Бійол (Словенія) - 7,33 

Центральний захисник збірної Словенії Бійол завершив груповий етап як гравець із найвищим рейтингом у групі C, в якій були Англія і сильна збірна Данії. Захисник "Удінезе" допоміг своїй команді вийти з групи. 

Марк Кукурелья (Іспанія) - 7,68  

Іспанія під керівництвом Луїса де ла Фуенте була єдиною командою, яка виграла всі три матчі на груповому етапі, а одним із гравців, який справив враження є лівий захисник "Челсі" Марк Кукуреллья. Колишній гравець "Брайтона" випередив Алекса Грімальдо, який перебуває в хорошій формі, і показав чудові результати в матчах з Хорватією та Італією. 

Фабіан Руїс (Іспанія) - 8,39  

Півзахисник збірної Іспанії Фабіан Руїс забив і віддав гольову передачу в першій грі з Хорватією, а також загострював гру в атакувальній третині поля більше разів (7), ніж будь-який інший гравець. 

Тоні Кроос (Німеччина) - 7,45 

У всіх відношеннях еталонний півзахисник. У свої 34 роки Кроос може похвалитися рекордом за кількістю точних передач в одному матчі на турнірі цього літа - 124, які він зробив у переможній грі з Угорщиною. 

Читай також: iPhone, навушники, повербанки - Footboom та BET2FUN запускають конкурс прогнозів Євро-2024!

Кевін Де Брюйне (Бельгія) - 7,60 

Демонстрував хорошу форму протягом усього групового етапу, незважаючи на доволі слабку командну гру бельгійців. Гравець "Манчестер Сіті" зробив 11 ключових передач у трьох матчах, а також забив гол у ворота Румунії (2:0). 

Джамал Мусіала (Німеччина) - 7,77 

Забив у ворота Шотландії та Угорщини. Також Мусіала зробив чотири ключові передачі і дев'ять успішних обведень, при цьому тільки Хвіча Кварацхелія виграв більше єдиноборств (21), ніж нападник "Баварії" (20). 

Кіліан Мбаппе (Франція) - 7.56 

Попри зламаний ніс є справжнім лідером Франції. 25-річний гравець завдав 10 ударів по воротах і здійснив дев'ять успішних обводок, а також реалізував пенальті у ворота Польщі. 

Коді Гакпо (Нідерланди) - 7,80 

Нападник "Ліверпуля" Коді Гакпо забив у ворота Польщі та Австрії. Загалом 25-річний гравець зробив сім ударів, вісім ключових передач і п'ять успішних обводок.

Тэги:
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити