Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Компанія ТОВ "Парі-Матч" стала офіційним спонсором команди UkrFreestyle (+ Фото)

Професійна українська команда з футбольного фрістайлу UkrFreestyle заручилась підтримкою ТОВ «ПАРІ-МАТЧ». Першим кроком співпраці став Чемпіонат світу з футбольного фрістайлу "Super Ball2015", що проходив з 23 – 30 серпня у м. Ліберець (Чехія).

На Чемпіонаті команду представляли титуловані спортсмени – Чемпіон України з футбольного фрістайлу Олексій Жураховський та віце-чемпіон України Андрій Акрітов. За результатами змагань Олексій Жураховський увійшов до ТОП-30 кращих футбольних фрістайлерів світу. Загалом, у "Super Ball 2015" взяли участь 223 найсильніших фристайлерів з 44 країн світу. Відмітимо, що декілька років поспіль представники команди UkrFreestyle ставали фіналістами Чемпіонату.

В рамках співпраці ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» отримало статус офіційного спонсора команди, логотип компанії з’явився на футболках гравців команди. В свою чергу, команда UkrFreestyle заручилась підтримкою надійного партнера в подальших змаганнях.

Це черговий меценатський проект компанії у сфері спорту. Нагадаємо, що з червня цього року ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» виступає в якості титульного партнера елітного українського дивізіону сезону 2015/2016. Ліга Парі-Матч – таку назву отримав головний футбольний чемпіонат країни. А у липні було укладено спонсорську угоду з львівським футбольним клубом «Карпати».

Довідка

Компанія ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» створена 1995 року в Києві. Протягом 14 років успішної діяльності компанія йшла завжди поруч з українським спортом, підтримуючи та розвиваючи масові спортивні заходи, сприяючи прогресу талановитих спортсменів. З 2009-го року, у зв’язку зі змінами у законодавстві, компанія завершила свою бізнес-діяльність в Україні, але не зупинилась на шляху розвитку українського спорту.

На сьогоднішній день ключове завдання ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» – це участь у підготовці легального та правомірного поля діяльності для букмекерських контор України, сприяння законотворчій роботі в рамках підготовки закону про легалізацію букмекерства, що дозволить отримати ще більше можливостей для продовження меценатської діяльності та розвитку українського спорту в майбутньому.

Безумовно, одним з головних пріоритетів ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» вбачає боротьбу з договірними матчами, грою на тоталізаторі серед спортсменів, в рамках якої має бажання налагоджувати співробітництво зі всіма зацікавленими структурами.

Команда UkrFreestyle була створена у 2008 році і є першою професійною командою з футбольного фрістайлу в Україні.

Крім участі в національних та міжнародних турнірах з футбольного фрістайлу, їх організації та суддівстві, фрістайлери команди UkrFreestyle мають великий досвід показових виступів на різних спортивних заходах, та проведенні майстер-класів. З моменту заснування і по сьогоднішній день команда взяла участь у більш ніж п'ятистах різних заходах по всій території України, а також у Чехії, Греції, Азербайджані та Казахстані.

Источник: Пресс-релиз ТОВ "Парі-Матч"
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити