Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Ліга Європи: перші призначення українських арбітрів

У той час як на полях Франції триває європейський футбольний форум, УЄФА розпочинає черговий цикл клубних змагань. І разом із тим українські арбітри отримали перші призначення на матчі Ліги Європи.

Уже цього тижня, 30 червня, команда арбітрів з України на чолі з Анатолієм Жабченком проведе зустріч першого раунду Ліги Європи між командами «Діла» (Грузія) та «Ширак» (Вірменія). Допомагатимуть Анатолію асистенти Ігор Альохін та Андрій Скрипка. Четвертий арбітр − Микола Балакін.

А 7 липня відразу три бригади українських арбітрів проведуть матчі-відповіді першого етапу Ліги Європи.

Олександр Дердо проведе зустріч між командами "Бейтар" (Єрусалим, Ізраїль) та "Тузла" (Боснія і Герцеговина). Допомагатимуть йому асистенти арбітра Володимир Володін та Олександр Корнійко, а також четвертий арбітр Іван Бондар.

Ярослав Козик розсудить протистояння команд "Нефтчі" (Азербайджан) та "Бальцан" (Мальта). Асистенти арбітра − Євген Халамендик, Віктор Матяш. Четвертий арбітр − Микола Балакін.

Юрій Можаровський вирушить до Польщі, де місцеве "Заґлембє" прийматиме болгарську "Славію" (Софія). Асистуватимуть йому Сергій Беккер та Олег Плужник. Четвертий арбітр − Анатолій Абдула.

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити