Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Марина Стрілецька: "Постійно на зв’язку з Монзуль та Грушко, але у них зараз спокійніше"
Автор: Артур Малкин

Українська арбітриня Марина Стрілецька розповіла про вторгнення російських військ в Україну.

"Тепер це наше життя. Я там моя сім’я сидимо вдома. Іноді є вибухи, чутно, як вибухають танки з набоями всередині них. Не можу навіть займатися спортом зранку або виходити на вулицю – це не безпечно.

Я постійно на зв’язку з Монзуль та Грушко, але у них зараз спокійніше. Окупанти навколо нас, ми не змогли втекти. Зараз у мому селі спокійно, але в сусідніх йдуть бої, чуємо вибухи звідти.

В Охтирці, яка за 40 км від мого дому, вперше в історії скинули вакуумну бомбу. Зараз найбільш безпечно залишатися вдома та молитися. Є підвал, в якому можна сховатися. Ми спали на підлозі біля підвалу.

Росіяни прийдуть в наші домівки з автоматами. Вони голодні, проситимуть їжу та воду – а потім заберуть все, що маємо. Українці безстрашні – носимо міни в руках, танки зупиняємо без зброї, одним тілом. Ми готуємо коктейлі Молотова, щоб обороняти наші будинки.

Різниця між українцями та росіянами в тому, що вони боягузи. Їх залякали, вони стояли й дивилися, як інших тягнуть до в’язниць.

В Україні ми вільні люди – живемо в демократії. Якби в нас поліція тягнула когось до тюрми – повірте, ніхто не б стояв осторонь. Наші люди зібрали б каміння та жбурляли в поліцію, а президента та його оточення знайшли та вбили б – ви всі бачили революцію.

Якби всі росіяни виступили проти та припинили боятися – їх би більше не ув’язнювали.

Зараз ми отримуємо інформацію, що наше інтернет-з’єднання буде відключено, тому що Росія намагається це зробити. Вони хочуть нас дезінформувати. Вони роблять це, щоб люди припинили чинити опір. Вже в Херсоні говорять каналами зв’язку, що Зеленський здав країну, але в це ніхто не вірить.

Боротимемося до кінця, бо віримо у нашу країну", – сказала Стрілецька, яку цитує Mirror.

Читайте также: Ярославский продаст элитную яхту, а вырученные деньги отправит в фонд восстановления Харькова  

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити